Podstawy podhalańskiej kuchni: moskole

moskole facebook

-Co zrobiłaś na obiad?
-Moskole.
-…? Ale… co to jest?

button_czytaj-wiecej

Print Friendly
The following two tabs change content below.

Agnieszka Ptaszyńska

pisarka podróżnicza
z wykształcenia polonistka, z zamiłowania podróżniczka, wielbicielka włoskiej kawy i dużych psów. Straszna bałaganiara w życiu i na papierze (dysortografka). Promotorka idei odpowiedzialnego podróżowania, którą stara się przekazać na blogu. Zawsze chętnie służy podróżniczą radą. Publikowała na Onecie, w Czasie Kultury i na portalach podróżniczych. A no i napisała przewodnik po Trapani :)

Ostatnie wpisy Agnieszka Ptaszyńska (zobacz wszystkie)

6 przemyśleń na temat “Podstawy podhalańskiej kuchni: moskole”

  1. ~Mirek pisze:

    Obiecuję wypróbować!

  2. ~Koralina pisze:

    Przyjedziemy kiedyś do Ciebie na te moskole! :-)

    P.S. Ty zawsze tak wystrojona gotujesz? ;-)

  3. pierwsze słyszę o czymś takim jak moskole – wygląda obiecująco – jestem ciekaw smaku. Kiedy zapraszasz?

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>